Van overzicht naar inzicht

Ondernemen is een uitdaging. Op basis van uw basisadministratie creëert Delphi periodieke managementrapportages die u verder brengen als ondernemer. Samen kritisch kijken naar de presentaties van uw onderneming. Zijn er uitdagingen? Vanuit onze jarenlange financiële expertise zetten wij deze uitdagingen snel om in praktische oplossingen voor u als ondernemer. Weet u al waar uw onderneming over een paar jaar staat? Neem de mogelijkheid om samen met Delphi vooruit te kijken. Analyseer uw ondernemerskansen en creëer groei van uw onderneming! Ondernemen doen we samen.

TEMPEL VAN SUCCES

Delphi staat voor ondernemend cijferen. Samen naar succes. Voor het creëren van een succesvolle(re) onderneming wordt er vanuit een breder perspectief naar uw onderneming gekeken middels de Tempel van succes.

 • Mens & organisatie: beschikken uw werknemers over de juiste kwaliteiten voor de onderneming? En worden deze kwaliteiten voldoende benut in de dagelijkse werkzaamheden?
 • Bedrijfsprocessen: zijn de huidige bedrijfsprocessen optimaal ingericht voor uw onderneming?
 • IT & Communicatie: hoe is de communicatie met (potentiële) klanten? Is er een beleid voor alle in- en externe communicatie? Wordt de communicatie voldoende ondersteund door alle hard- en software binnen de onderneming?
 • Risicobeheersing: bent u zich bewust van alle risico’s en kunt u hier als ondernemer proactief naar handelen?
 • Innovatie: heeft uw onderneming voldoende innovatiekracht om in te spelen op de veranderende marktomstandigheden? Worden alle (innovatie) subsidiemogelijkheden voldoende benut?

De verschillende pilaren zijn het fundament van de onderneming en dienen als basis voor het uitvoeren van de strategie. Om als ondernemer grip te krijgen op de verschillende elementen wordt er gebruik gemaakt van management control.

Management control


Een succesvolle onderneming is gebouwd op een duidelijke en breed gedragen strategie. De adviseur van Delphi Ondernemend Cijferen helpt u graag uw bedrijfsstrategie te vertalen in concrete, meetbare doelstellingen (kritische succesfactoren). Vervolgens voorzien wij u graag van de juiste managementinformatie om uw onderneming tijdig te sturen om de doelstellingen te kunnen realiseren. Het juist inrichten van alle benodigde managementinformatie zorgt voor overzicht én inzicht voor u als ondernemer. Behoefte aan een klankbord? Wij staan voor u klaar.

MANAGEMENT RAPPORTAGES

Analyseer uw ondernemerskansen en creëer groei van uw onderneming! Op basis van uw basisadministratie creëren wij periodieke managementrapportages. Samen kritisch kijken naar de presentaties van uw onderneming en hier (tijdig) op anticiperen. Een persoonlijk klankbord voor uw onderneming!

Voordelen

 • Inzicht in uw administratie
 • Groeikansen (tijdig) benutten
 • Persoonlijk klankbord

FINANCIËLE COACHING

Ondernemen is uw passie. Wij begrijpen dat het (financiële-)management gedeelte minder aandacht krijgt. Staat u er open voor om meer inzicht in uw cijfers te krijgen? En bent u bereid te leren van uw financiële situatie? Vanuit onze jarenlange financiële expertise zetten wij onze kennis graag om in praktische lessen voor u als ondernemer. Graag gaan we (persoonlijk) met u aan de slag om een flinke stap voorwaarts te maken!

Voordelen

 • Financiële coaching gericht op uw onderneming
 • Persoonlijk

BRAINSTORMEN

Weet u al waar uw onderneming over een paar jaar staat? Neem de mogelijkheid om samen met ons op een creatieve en open manier vooruit te kijken. Een dynamische begeleiding van brainstormsessies met u en/of uw managementteam.  Laat u verder brengen als ondernemer!

Voordelen

 • Toekomstgericht
 • Onafhankelijk
 • Zowel persoonlijk als in teamverband