Over ons

Delphi staat voor ondernemend cijferen. Graag luisteren wij naar u als ondernemer. Wij begrijpen de financiële vraagstukken van uw onderneming. Samen besluiten nemen die bijdragen aan het succes van uw onderneming. Ondernemend cijferen. Samen naar succes.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u als ondernemer? Kom gerust eens bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek.

Kees-Jan & Tamara
Oprichters en adviseurs Delphi Ondernemend Cijferen

TAMARA KLOUS-BOERGONJE

Mijn naam is Tamara Klous, 39 jaar en samen met mijn man woonachtig in Uitgeest.

Accountancy & belastingadvies is mijn vak
De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest als accountant (partner/lid van het dagelijks bestuur) en belastingadviseur binnen de accountancy. Tevens heb ik meerdere opleidingen gevolgd:

 • HBO Marketing Management
 • HBO Accountancy
 • Register Belastingadviseur

Veel kennis en ervaring heb ik opgedaan in de advisering van ondernemers in het MKB op financieel, fiscaal en bedrijfskundig gebied en daarmee een mooie en diverse klantenkring opgebouwd. Sinds begin 2015 zijn Kees-Jan en ik onze eigen ondernemer gestart om nog dichter bij de ondernemer te kunnen staan.

Persoonlijk contact met de ondernemer
Door mijn ruime werkervaring én omdat ik weet wat het is om ondernemer te zijn, kan ik u als ondernemer op alle financiële vakgebieden goed adviseren. Binnen mijn vak haal ik het meeste plezier uit het persoonlijke contact met u als MKB-ondernemer. Graag denk ik met u mee over de diverse financiële zaken die er spelen in uw onderneming. Ik help bij het uitstippelen van een koers naar de toekomst of ga juist samen met u de administratie efficiënt en goed inrichten.

Wist u dat?
Ik wandel graag met mijn man en hond in de duinen. Tevens lees ik graag goede boeken.

Tamara Klous

Tamara Klous

Ondernemend Adviseur

Kees-Jan Dol

Kees-Jan Dol

Ondernemend Adviseur

KEES-JAN DOL

Mijn naam is Kees-Jan Dol, 53 jaar en samen met Paula en zoon Martijn woonachtig in Aartswoud.

Ruim 30 jaar ervaring
Inmiddels ruim 30 jaar ervaring, waarvan 25 jaar bij een middelgroot accountants- en belastingadviesorganisatie in Noord-Holland. Tevens heb ik meerdere opleidingen gevolgd:

 • Agrarische Hogeschool
 • HBO Accountancy
 • Register Belastingadviseur
 • Finance als businesspartner (Nyenrode)

Verantwoordelijk als ondernemer
Als partner, vestigingsleider en lid van het dagelijks bestuur weet ik hoe het is om als ondernemer verantwoordelijk te zijn voor een organisatie. In mijn rol als accountant/belastingadviseur heb ik een brede expertise opgebouwd. Het diverse klantenbestand kan ik met raad en daad bijstaan op de volgende gebieden:

 • Vraagbaak en ondersteuner voor de ondernemer op financieel, fiscaal- en bedrijfskundig gebied
 • Ondersteuning in periodiek overleg met de ondernemer
 • Administratieve processen inrichten of optimaliseren
 • Bedrijfsopvolging (in de familiesfeer)
 • Aan-/verkoop van ondernemingen
 • Financieringsaanvragen
 • Externe controller

Wist u dat?
Graag ben ik sportief bezig, ik kan erg genieten van de natuur. Bij het maken van (uitdagende) bergwandeltochten komen deze twee elementen mooi samen.

WAAR KOMT ONZE NAAM VANDAAN?

Hoe het ooit begon…
Delphi van Delphi Ondernemend Cijferen is een verwijzing naar ‘het Orakel van Delphi’.

Het Orakel van Delphi
Wanneer je als ‘Oude Griek’ raad nodig had bij het nemen van belangrijke en moeilijke beslissingen, lag het voor de hand om een bezoek te brengen aan het Orakel van Delphi. Het Orakel van Delphi was gesitueerd op de berg Parnassos in cultusplaats Delphi, ten noordoosten van de Griekse stad Athene. Bovenop de Parnassos stond een tempel, die men kon bezoeken om informatie te krijgen over zijn of haar toekomst en lot. Van heinde en ver begaven zich jaarlijks duizenden mensen, vaak pelgrims, op weg naar Delphi om het orakel te raadplegen. Als god van het Licht werd Apollon verondersteld overal door te dringen en te zien wat aan het oog van de mensen ontgaat. Mensen uit alle rangen en standen waren welkom bij het Orakel van Delphi, wat van de tempel een neutrale ontmoetingsplaats maakte. Hiërarchie was hier niet relevant.

Delphi Ondernemend Cijferen
Delphi Ondernemend Cijferen is er voor ondernemers. Delphi geeft advies bij het nemen van belangrijke en moeilijke beslissingen. Financiële uitdagingen praktisch oplossen! Ondernemend cijferen.