REFERENTIES

Hieronder leest u een aantal referenties van onze klanten.

Sharada van Egmond

eigenaresse Paolo Salotto

“Delphi Ondernemend Cijferen verzorgt onze jaarlijkse administratie, waaronder de publicatie van onze jaarrekening voor onze onderneming Paolo Salotto. Tevens bieden zij overzicht op onze maandcijfers en kunnen wij onze Delphi adviseur inschakelen bij juridische en/of fiscale vraagstukken. Tevens wordt onze belastingaangifte gedaan, denk hierbij aan de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Momenteel helpt Delphi ons met de praktische uitvoering van het invullen van een vacature op onze financiële afdeling.
Als eigenaresse van Paolo Salotto werk ik samen met Tamara Klous van Delphi Ondernemend Cijferen. Tamara is onze adviseur. Delphi is niet alleen onze ‘boekhoudster’ met een goede financiële achtergrond, zij doet veel meer dan dat. Tamara staat met beide voeten op de grond, is nuchter en kijkt breder dan alleen onze cijfers. Bij vragen staat zij vrijwel direct voor ons klaar met een goede oplossing. We zouden haar bijna een van onze MT-leden willen noemen!”

Logo Paolo Salotto

Logo Video Storytelling

Jane van Vliet

eigenaresse Video Storytelling

“Tamara Klous van Delphi Ondernemend Cijferen is mijn coach, niet alleen financieel, maar vooral als ondernemer. Om te groeien met mijn bedrijf Video Storytelling is Tamara mijn klankbord en vertrouwenspersoon. Ze helpt me planmatig te werken en ondersteunt mij bij het maken van strategische keuzes. Bovendien ziet Tamara, mede door haar jarenlange ervaring, wat het onderscheidend vermogen van mijn onderneming is en waar mijn kansen liggen. Tamara is duidelijk, kritisch en inspireert me om verder te denken. Een hardwerkende, enthousiaste en respectvolle vrouw die ik waardeer. Kortom; Delphi Ondernemend Cijferen maakt voor mij écht het verschil”

Sandra Bonne

oprichtster en financieel directeur Bamboo Import Europe

Tamara Klous van Delphi Ondernemend Cijferen verzorgt meer dan alleen een kloppende administratie.
Jarenlang heeft Tamara onze boekhouding van Bamboo Import Europe B.V. verzorgd.
Samen met Pim van der Eng heb ik Bamboo Import Europe per november 2021 verkocht.
Een overnametraject is zeer intensief waarbij er veel vragen op je afkomen. Gelukkig konden we ook in deze periode een beroep doen op Tamara.
Zij heeft ons vanaf het begin tot eind hierbij ondersteund. Wat zijn wij blij geweest met Tamara haar persoonlijke en professionele aanpak.
Veel zaken en vragen nam Tamara voor haar rekening en zo konden we deze periode goed afsluiten.

Bedankt voor de deskundigheid en persoonlijke ondersteuning! Zonder jouw hadden we het niet gered.

Sandra Bonne
Jolisa BV

Logo Bamboo Import Europe

Pim Sturm

eigenaar Loonbedrijf Sturm Jacobs

“Als eigenaar van Loonbedrijf Sturm-Jacobs in Wieringermeer voer ik de (dagelijkse) leiding over 18 werknemers. Tijdens het seizoen werken we nog met 18 extra inhuurkrachten. De financiële administratie voeren we zelf. In 2015 merkte ik dat ik behoefte had aan een goede sparringpartner voor mijn onderneming.

De start van Delphi Ondernemend Cijferen in 2015 heeft mij veel meer mogelijkheden geboden. Kees-Jan van Delphi Ondernemend Cijferen verzorgt onze jaarrekening en doet onze belastingaangiftes. Daar waar ik voorheen zelf het accountantskantoor moest bezoeken, komt Kees-Jan maandelijks bij ons op kantoor. We voeren structureel overleg over zowel strategische als praktische zaken, inclusief de kwartaalcijfers. Het voordeel hiervan is dat hij ook maandelijks goed kan zien wat er speelt in mijn onderneming. Kees-Jan weet meer dan de gemiddelde boekhouder; hij houdt het financiële overzicht, maar is ook op de hoogte van alle huidige wet- en regelgeving. Bovendien denkt hij na over langere termijn en kunnen we vaak proactief handelen. We voelen elkaar goed aan qua denkvermogen en snel handelen. Kees-Jan is flexibel, hanteert korte lijnen en pakt door. Hoe ik Kees-Jan noem? Een boekhouder, maar het voelt als mijn sparringpartner!“

Patrick Stam

eigenaar Stado Betonbouw

“Wij zijn een dienstverlener binnen de bouwbranche met 15 man vast personeel en ongeveer 20 ZZP’ers. Kees-Jan van Delphi Ondernemend cijferen begeleidt onze koers. Hij doet bijna alles op financieel gebied voor ons! Hij stelt onze kwartaal- en jaarcijfers op en verwerkt onze belastingaangiftes en de salarissen. Het belangrijkste binnen onze samenwerking is zijn adviserende rol. Van HR, het doen van grote financieringen tot het wijzigen van onze rechtsvorm. Door zijn kennis van onze organisatie, weet hij heel goed wat er achter de schermen gebeurt. Ook bij veranderende wet- en regelgeving kunnen we snel schakelen en zal Kees-Jan door zijn vakkennis ons direct adviseren en/of begeleiden. Sparren met elkaar om vervolgens samen beslissingen te nemen.

De kracht van Kees-Jan is dat hij vanuit een breed perspectief aandachtspunten signaleert en op praktische wijze kan vertalen voor onze onderneming. Periodiek is Kees-Jan bij ons op kantoor. Hij heeft dan overleg met de directie en/of onze administratief medewerkster en neemt alle lopende zaken door. Ook hier adviseert hij om bepaalde zaken praktisch aan te pakken. Een prettig persoon, duidelijk en direct. Laagdrempelig en altijd bereikbaar! Kortom: Kees-Jan is ons vertrouwenspersoon voor Stado Betonbouw.”

Logo Stado Betonbouw

Logo Nedsale dakaccessoires

Kees Wognum

eigenaar Nedsale dakaccessoires

“Kees-Jan van Delphi Ondernemend Cijferen stelt mijn jaarrekening op, verzorgt mijn belastingaangiftes en biedt verschillende adviesdiensten voor mijn onderneming Nedsale dakaccessoires. Ik werk zowel vanuit mijn kantoor in Nederland als op Curaçao. Ondanks de grote afstand tijdens de periodes dat ik vanuit Curaçao werk, heb ik maandelijks contact met Kees-Jan. Per email, telefonisch of via Skype, onze praktische to-do lijst houden we bij!

Voor de ontwikkeling van mijn onderneming Nedsale dakaccessoires hecht ik veel waarde aan de mening van Kees-Jan. Naast het feit dat hij jarenlange expertise heeft, kent hij mij én mijn onderneming goed. Zijn mening is altijd recht door zee en afgestemd op mijn onderneming. Geen oppervlakkig advies, Kees-Jan geeft concreet advies met praktisch actiepunten. Overzichtelijk, correct en snel. We kunnen direct doorpakken. Kees-Jan doet wat hij belooft! Kortom: écht een ervaren en praktische adviseur voor mij en mijn onderneming.”